Posted on 1 Comment

Semakan Peperiksaan JURUAUDIT W41

Khas untuk calon Peperiksaan Bertulis JURUAUDIT W41 pada 14 April 2012!

Salam sejahtera.

Baru-baru ini SPA sudah umumkan senarai beberapa calon yang layak untuk menduduki Peperiksaan Bertulis Kemasukan sebagai Juruaudit W41 pada 14 April 2012 ini. Bagi anda yang ingin menyemak status anda, bolehlah membuat semakan segera.

Klik disini–> Semakan Jadual Peperiksaan Juruaudit Gred W41

Tapi, setiap tahun ramai juga yang tidak lulus peperiksaan SPA. Ada yang kata soalannya agak susah, ini kerana skopnya sangat luas dan kadang-kadang tu ada juga soalan yang tidak dapat dijangka sama sekali. Memang exam bertulis ni la tempat pihak SPA nak singkirkan calon yang ramai.

Tapi ada ramai juga yang berjaya lulus dalam peperiksaan ini. Mungkin anda juga ingin menjadi seperti mereka yang telah berjaya lulus ini. Untuk mengetahui rahsia mereka, maka anda boleh terus pergi ke laman web ini untuk mengetahui rahsia bagaimana mereka lulus dalam peperiksaan.

Klik disini–> Panduan LULUS Peperiksaan JURUAUDIT W41

Kalau nama anda juga dipanggil dan termasuk dalam senarai tu, anda memang kena tengok macam mana mereka lakukan sehingga mereka berjaya lulus dalam peperiksaan spa ni. Semoga bermanfaat untuk anda.

Ramai yang telah LULUS ujian bertulis Gred 41 termasuk PTD, Pegawai Antidadah, Penguasa Kastam dan lain-lain sebelum ini dengan bantuan pakej ebook ini dan kini tiba masanya untuk anda pula berjaya! Dengan bantuan produk ini tiada alasan lagi untuk anda GAGAL!

JOM SHARE

1 thought on “Semakan Peperiksaan JURUAUDIT W41

  1. Selamat berjaya untuk semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *