Posted on 22 Comments

Ebook Rahsia 8 Mentor Jutawan Malaysia

Salam sejahtera. 🙂

Pada hujung minggu ini saya telah meluangkan masa untuk membaca satu ebook menarik bertajuk Mentor Jutawan. Memang seronok baca ebook ini kerana banyak manfaat yang dapat diperolehi darinya. Disamping ia telah menaikkan semangat saya untuk terus menjadi orang yang berjaya dalam apa pun bidang yang diceburi. Cita-cita untuk berjaya seperti 8 orang jutawan Malaysia ini sememangnya semakin kuat dalam diri saya selepas membaca ebook Mentor Jutawan ini. Malah saya juga telah menjadikan mereka sebagai mentor untuk saya lebih berjaya dalam hidup ini.

Apakah harga satu ilmu yang boleh diperturunkan oleh satu jutawan kepada anda untuk kejayaan anda? Dalam ebook  Mentor Jutawan ini akan menceritakan bagaimana susah dan senang kejayaan yang diperolehi oleh 8 orang jutawan Malaysia ini. Mereka telah menceritakan teknik dan rahsia kejayaan mereka yang telah menjadikan mereka orang yang berjaya dalam hidup. Ilmu yang telah mereka kongsikan dalam ebook ini adalah sangat berharga untuk seseiapa yang membaca ebook ini.

Berapa banyak wang yang anda boleh perolehi sekiranya anda dapat mengetahui rahsia  kejayaan kelapan-lapan mentor jutawan ini? Siapakah mereka 8 orang jutawan Malaysia ini yang telah mendedahkan rahsia mereka?

1. Dato’ Dr Fadzilah Kamsah, mentor kepada mentor!
2. Azizi Ali, Jurulatih jutawan
3. Chef Li (Dato’ Dr Rusly), Jutawan Senyap
4. Dato’ Dr Azman Ching (Jutawan MLM)
5. Billi Lim, Jutawan Berani Gagal
6. Dato’ Hussamuddin, Pengasas Kumpulan Karangkraf
7. Abang Abu, Usahawan/Motivator/Jutawan dari Singapura
8. Irfan Khairi, Jutawan Internet

Cuba anda bayangkan yang anda boleh duduk bersemuka dengan kesemua  8 orang ikon jutawan Malaysia ini dan mereka akan mendedahkan mutiara-mutiara ilmu satu demi satu kepada anda! Ilmu-ilmu dan rahsia kejayaan mereka akan didedahkan kepada anda sebagai pendorong untuk anda lebih berjaya. Bukan seorang jutawan tapi 8 orang jutawan akan mendedahkan ilmu-ilmu dan rahsia kejayaan mereka kepada anda.

Ramai juga yang telah mendapat manfaat secara “instantly” selepas mereka membaca ebook ini. Anda juga boleh melihat komen-komen para pembaca di dalam laman web ebook Mentor Jutawan ini. Ia adalah berdasarkan komen mereka selepas membaca ebook ini. Secara jujurnya saya merasakan ebook  ni patut dibaca oleh semua orang yang ingin berjaya dalam hidup mereka. Sama ada mahu atau tidak mahu saja.

Selepas saya sendiri membaca ebook Mentor Jutawan ini, apa yang boleh saya katakan ianya adalah terbaik kerana banyak ilmu-ilmu jutawan yang telah didedahkan oleh mereka yang telah bergelar jutawan Malaysia didalam ebook ini. Ilmu-ilmu yang saya dapat dari ebook Mentor Jutawan ini akan saya amalkan untuk menjadikan saya orang yang berjaya seperti mereka.

Sekiranya anda masih belum mendapatkan dan membaca ebook Mentor Jutawan, sila lawati laman web utama ebook Mentor Jutawan ini untuk melihat apa yang menarik sangat mengenai ebook Mentor Jutawan Malaysia ini. Klik pada ebook Mentor Jutawan untuk ke laman web utama. Semoga ianya bermanfaat untuk kita semua.

P/s: selepas membaca ebook Mentor Jutawan ini saya rasa semakin bersemangat untuk lebih berjaya. Ebook ini adalah antara ebook terbaik di antara banyak-banyak ebook yang pernah saya baca sebelum ini.
JOM SHARE

22 thoughts on “Ebook Rahsia 8 Mentor Jutawan Malaysia

 1. ebook ni belum lagi dibeli tapi ebook yang dah di beli belum lagi habis nak di baca… namun adanya e-book memudahkan dan sangat2 membantu… rugi dan jangan lepaskan peluang yang ada…

  1. ebook memang sangat membantu dan memudahkan..kena pandai ambil peluang..

 2. Salam sejahtera Tuan LayarSukses.

  Salam perkenalan.

  Izinkan saya untuk berkongsi.. Saya telah membacanya. Saya akui ianya sangat menarik dan padat dengan tips2/motivasi yang menaikkan semangat.

  Tahniah Tuan kerana berkongsikannya bersama di blog ini. 😉

  Salam maju jaya.

  1. salam..terima kasih juga kerana berkongsi pengalaman saudara membaca ebook ini..ebook yg penuh dengan ilmu yang sangat bermanfaat untuk semua orang..

 3. diantara sifu2 yang otai2 nieh…

  1. memang sifu2 yang otai pun bro zik..terutamanya dalam bidang bisnes..diorang memang pakar bisnes yg berjaya..

 4. bagus gak ada terbitkan strategi untuk berjaya ni..boleh jadi panduan.. hehe

  1. betul tu bro..boleh jadikan panduan untuk lebih berjaya..

 5. rajin baca ebook ya…
  saya belum pernah lagi. bolehlah mencuba lepas ini

  1. kalau saya ada masa free rajin la baca ebook..hehe
   betul tu boleh la cuba lepas ni kalau ada rezeki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *