Posted on Leave a comment

Penerbangan Khas Dengan Harga Harga Istimewa Buat Peminat Bola Ke Bangkok

Umum mengetahui bahawa skuad bola sepak kebangsaan, Harimau Malaya berjaya melangkah ke peringkat separuh akhir Kejohanan Piala AFF Suzuki 2018.

Sebaik sahaja berjaya menewaskan pasukan Myanmar dan menduduki tangga kedua peringkat kumpulan, Malaysia bakal membuat pertembungan dengan juara satu lagi kumpulan, Thailand untuk mencari salah satu daripada dua wakil yang bakal beradu di peringkat akhir.

Dengan format perlawanan timbal balik, ini bermakna penyokong skuad kebangsaan perlu mengeluarkan lebih duit poket untuk Separuh Akhir 2 di Thailand pada 5 Disember ini.

Dek kerana itulah, sebelum ini ada beberapa pihak yang memuat naik tweet di Twitter memohon pertimbangan CEO Air Asia, Tan Sri Tony Fernandes menyediakan penerbangan khas serta menawarkan harga tiket yang lebih murah.

Sehubungan itu, melalui satu tweet balas, Tan Sri Tony yang sebelum ini berjanji untuk menilai perkara tersebut mengumumkan satu berita gembira bahawa pihaknya bersedia untuk menawarkan penerbangan khas ke Thailand dengan tawaran harga tiket yang istimewa.

https://twitter.com/tonyfernandes/status/1067960893743357953

Sumber : Twitter Tan Sri Tony Fernandes

JOM SHARE
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *