Rahsia Lelaki Ini Kurangkan Berat Badan 10kg Dalam Masa 2 Minggu, Modalnya Hanya Rm6

Perkongsian lelaki ini yang berjaya menurunkan 10kg dalam masa 2 minggu mungkin boleh dijadikan rujukan dan inspirasi buat korang di luar sana. Terdapat beberapa tips penting yang kita selalu terlepas pandang dalam mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Ini Perkongsiannya

Ni saya share Tools yang saya guna untuk Lose Weight cepat. As an Athlete dalam sukan yang lawan ikut Kelas Berat ni. Naik Turun Berat tu memang dah jadi benda Biasa bagi kami. Tak caya, boleh tanya Athlete Silat Olahraga. Diorang kenal sangat la Sauna Suit ni.

Saya turun 10Kg dalam masa 2 minggu guna SAUNA SUIT ni. Beli kat Daiso je. RM6 je.

Even Kim Kardashian pun cakap dia turun 7Pound pakai sauna suits.

Sauna Suits ni dia best sebab bila pakai tu, dia burn fat and bagi kita peluh gila2. Rasa macam duduk dalam sauna. Peluh keluar macam air paip. Cuma yang tak best nya, peluh tu bertakung dalam suit ni. (Refer Video). Kalau jogging atas treadmill or workout kat Gym, peluh mesti meleleh leleh atas lantai. Takut orang lain jela rasa tak selesa.

Tip Turun Berat Dengan Cepat Dengan Sauna Suits:

1. Pakai time buat senaman Cardio je. Kalau time buat latihan bebanan saya tak pakai, sebab tak selesa.

2. Sapu minyak panas pada tempat2 yang kita nak burn fat. Macam perut and lengan. Time saya nak buat Sixpack ritu, saya sapu Lotion Mustajab kat perut & pakai Bengkung. Any minyak panas pun boleh.

3. Of course Diet tu korang kena jaga la. Yang tu nanti kita buat another post asing bab tu. Or korang google jela meal plan sesuai ngan body korang.

4. Drink Plenty of Water. Air memang wajib minum banyak2. Sebab bila pakai benda ni korang akan lose banyak fluid. So, kena ganti balik air dalam badan tu. Saya juga minum honey banyak masa process nak turun berat ritu.

5. Body fat saya turun dari 18% ke 12% dalam masa 2 minggu. Ni cerita Zaman Athlete dulu la.

So, sape yang duk tercari2 cara nak Hilang lemak cepat tu boleh la pi cari benda ni dekat Daiso cepat2. Dia ada jual seluar sekali, berasingan. Sekali seluar baru RM12. Kalau xde daiso, cari kat shopee pun ade.

Mungkin cara ini boleh membantu anda yang ingin mengurangkan berat badan. Selamat mencuba!

Sumber : Afnan Rosli

  • Leave Comments