Posted on Leave a comment

Sistem Niagakit Membantu Usahawan

Salam sejahtera.

Niagakit adalah satu sistem yang dibina untuk membantu seseorang usahawan untuk memasarkan produk mereka secara online. Sistem niagakit adalah satu bentuk kedai online bagi seorang usahawan memasarkan produk mereka. Sistem kedai online niagakit ini telah memudahkan kerja seorang usahawan bagi mengembangkan lagi jualan produk mereka secara online.

Sistem niagakit ini telah dibangunkan oleh beberapa anak muda tempatan yang bernaung dibawah syarikat yang bernama Team Flarebiz. Team Flarebiz ini adalah milik sepenuhnya anak tempatan, namun produk yang  telah dikeluarkan dari syarikat mereka yang bernama sistem niagakit adalah professional dan setanding dengan produk antarabangsa. Kualiti produk ini sememangnya setanding dengan produk-produk antarabangsa untuk membina sebuah kedai online dan harga bagi produk sistem niagakit ini juga adalah lebih murah jika hendak dibandingkan dengan produk antarabangsa. Team Flarebiz telah membangunkan satu sistem hebat untuk membantu usahawan tempatan seperti anda.

Antara kelebihan sistem niagakit adalah ia telah menyediakan pelbagai fungsi yang menarik untuk memudahkan kerja seorang usahawan. Dengan sistem niagakit ia telah menyediakan semua fungsi yang teramat penting untuk pasaran tempatan dan antarabangsa dengan lengkap. Ini telah memudahkan anda menguruskan satu kedai online bagi pasaran tempatan dan juga antarabangsa. Rekabentuknya juga adalah menarik, ringkas dan professional. Secara ringkasnya sistem niagakit ini telah memudahkan anda dalam menguruskan kedai online milik anda.

Disamping memudahkan usahawan, sistem niagakit ini memudahkan pelanggan yang berminat untuk membeli produk anda. Ini kerana, sistem kedai online niagakit ini bersifat mesra pelanggan dan melancarkan urusan pelanggan anda semasa membeli belah di kedai online anda. Ia juga menyediakan urusan pembayaran melalui bank-bank tempatan yang sememangnya memudahkan pembayaran melalui bank tempatan. Pembayaran melalui kad kredit dan paypal juga disediakan oleh sistem ini. Ini memudahkan anda apabila memasarkan produk anda ke peringkat antarabangsa.

Jika anda masih tercari-cari jawapan bagi memudahkan urusan jualan online bagi perniagaan anda maka sistem kedai online niagakit  ini adalah jawapannya. Harga untuk sistem ini adalah berpatutan bagi sebuah sistem kedai online secanggih itu. Anda tidak perlu  mengeluarkan perbelanjaan sehingga puluhan ribu ringgit bagi mendapatkan sebuah sistem kedai online sendiri bagi perniagaan anda. Anda seorang yang bertuah jika bertindak bijak memiliki sistem tersebut bagi memasarkan produk anda secara online. Dapatkan segera sistem kedai online niagakit di sini.

JOM SHARE
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *